• 1 گروه
  • 0 آلبوم
گروه های تصادفی
آلبوم های تصادفی
آلبوم های تصادفی
هیچ آلبومی وجود ندارد.

بروز رسانی های اخیر

Pinned Items
Recent Activities
  • armini joined the group, تیم اورژانس کافی ماشین
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • horhor2000 joined the group, تیم اورژانس کافی ماشین
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • با سلام خدمت همراهان
    شما ميتوانيد با هماهنگي جمعي از كافه هاي شهر خود
    بدون پرداخت هزينه اياب و ذهاب براي شهرستان ها نسبت به سرويس دستگاه هاي خود اقدام كنيد
    با ما در تماس باشيد .
    احياي اسپرسو ماشين و كيفيت كار كرد آن تعهد ماست از دوستان خود بپرسيد
    و به دوستان خود معرفي كنيد

    09126595571
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • با سلام خدمت اساتید محترم
    طریقه نمک شویی کردن سختی گیر

    ابتدا شیر های ورودی و خروجی آب را ببندید
    سپس درب بالای سختیگیر را باز کرده و نمک را داخل سختی گیر بریزید

    درب آنرا بسته و شیر خروجی آب یا همان شیر پایینی را به سمت چپ دقیقا همان سمتی که مخالف شیلگ فلزی میباشد ،بچرخانید
    بعد شیر ورودی آب را باز کنید تا آب به داخل سختیگیر راه پیدا کند


    بعد از گذشت ۱۰ دقیقه از آب خارج شده بچشید اگر شور بود به کار خود ادامه دهید تنها زمانی شیر آب را ببندید که مزه‌ی آب به حالت عادی بازگشته باشد

    نکته ها :
    ۱- بعد از بستن شیر ها و باز کردن درب سختیگیر اگر درب از سختیگیر رها نشد
    شیر پایین را باز کنید تا هوای داخل مخزن خالی شود این کار باعث رها شدن میشود
    ۲- حتما از نمک بدون ید استفاده شود زیرا ید باعث خورده شدن رزین ها میشود

    ***مقدار نمکی که باید استفاده شود ***

    برای مخزن های ۵ لیتری نیم کیلو نمک
    برای مخزن های ۸ لیتری یک کیلو نمک
    برای مخزن های ۱۲ لیتری یک و نیم کیلو نمک
    برای مخزن های ۱۶ لیتری دو کیلو نمک

    باشکر تیم اورژانس کافی ماشین
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.

  • لاسپازیاله سلترون از جمله دستگاه های به روز می باشد ،
    امکانات این دستگاه برای یک باریستا قهوه ای خوب به همراه دارد
    سیستم ITC : کنترل دماهای مختلف
    این سیستم که بر روی دستگاه اس ۴۰ نصب میباشد کار کاربر را برای دم آوری هر نوع قهوه کمک میکند
    دم آوری قهوه میتواند بین ۸۹ درجه سانتی گراد تا ۹۶ درجه سانتی گراد متغیر میباشد این سیستم به شما قدرت مانور روی دمای مختلف را فراهم میکند
    از دیگر امکانات این دستگاه سیستم manage update میباشد
    شما میتوانید دستورات دم آوری را از طریق نرم افزار های به روز رسانی شده توسط کارخانه هر ساله تهیه و روی دستگاه خود توسط کابل USB نصب کنید
    این دستگاه مولتی بویلر نیست اما تمام خصوصیات مولتی بویلر را برای شما فراهم میکند ،مثل : تنظیم دما برای هر کروپ (mat)
    تنظیم دما و فشار بخار
    تنظیم تایم عصاره گیری برای هر کروپ و غیره

    از دیگر امکانات این دستگاه کارتی بودن آن میباشد
    ۲ کارت تحت عنوان service cart & customer cart در اختیار شما می باشد
    که میتوانید برای هر کارت تنظیمات دلخواه خود را ذخیره کرده و با وارد کردن هر کارت همان تنظیمات برای شما فعال شود ناگفته نباشد تمام تنظیمات برای service cart باز بوده و customer cart توسط آن محدود میشود
    دیگر امکانات اس ۴۰
    عیب یابی و اعلام سرویس
    زمان و تاریخ
    ذخیره اطلاعات و اعلام مقدار حجم آب مصرفی یا مقدار حجم استفاده شده از بخار و تعداد عصاره گیری ها

    ست شدن با گراینر

    ۲ دما بودن آب جوش و تنظیم کردن زمان آب دهی به صورت جداگانه
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • سیستم heat exchange

    اکثر دستگاه های اسپرسو ماشین از سال ۱۹۹۸ به بعد از این نوع سیستم پیروی میکنند

    این سیستم به گونه ای که یک بویلر مرکزی و برای هر کروپ یک بویلر کوچک داخل بویلر بزرگ قرار دارد

    ابتدا المنت بیلر بزرگ را گرم کرده و از گرم شدن بویلر بزرگ به ترتیب بویلر های کوچک هم گرم میشود

    آب ورپدی دستگاه به صورت سرد وارد بویلر کوچک شده و از آنجا به هد کروپ ها انتقال می یابد
    در سیستم دستگاه برای عصاره گیری با نوسان کمتر در دما مواجه میشود


    گاهی خیلی‌از مشکلات دستگاه ها با چند کار کوچک که خود فرد میتواند انجام دهد و آن را بر طرف کند

    ۱- دوشاخه ی برق را از پریز در آورده ،بچرخانید دوباره بزنید
    این کار را زمانی انجام دهید که بدنه دستگاه شما برق دارد

    ۲- زمانی که با افت فشار برخورد میکنید نگران نباشید
    یک پیچ برنجی روی پمپ قرار دارد درست در کنار شیلنگ های ورودی آب
    آن را بچرخانیم و فشار دستگاه را بالا یا پایین ببرید

    ۳- روشن نشدن دستگاه دلیل بر خرابی آن نمیباشد لطفا دوشاخه برق را بازرسی کنید

    ۴-صدای زیاد پمپ ناشی از قطع بودن آب ورودی میباشد
    آب را باز کنید

    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • تاریخچه ماشین اسپرسو
    دستگاه قهوه برای اولین بار در سال 1818 توسط آقای لارنس پاریس، فرانسه ساخته شده است.

    این دستگاه نوعی قهوه جوش بود که بصورت یک گلدان فلزی که در زیر آن حرارت قرار داشت و در بالا قهوه در ابتدا این دستگاه با ارسال حرارت به آب باعث میشد که آب به سطح قهوه نفوذ کند و از یک روزنه کوچک به بصورت عصاره گیری شده خارج شود

    بعد از مدت ها دستگاه اسپرسو توسط مرد انگلیسی به نام آقای لوئیس برنارددر سال ۱۸۲۲ به تکامل رسید به گونه ای که قهوه توسط بخار آب به زور استخراج میشد

    در آخر مدل نهایی اولین دستگاه اسپرسو به صورت استوانه ای با آلیاژ مس و برنج در سال ۱۹۰۱ توسط مهندس لوئیجی بتزرا در میلان ثبت اختراع شد وهم اکنون در سال ۲۰۱۶ شاهد تولید این مدل دستگاه هستیم


    هدف از نام گذاری تیم EMS CM
    اورژانسی عمل کردن ماست
    اگر دستگاه شما با مشکلی روبه‌رو شد فقط کافیست با شماره‌ی ما تماس حاصل فرمایید
    ما در زمانی کوتاه در خدمت شما جهت سرویس و رفع نقص دستگاه شما میرسیم
    09126595571

    سیستم Pid همراه با جزیان flow control
    در سیستم flow control شما می توانید جریان آب وارده بر پورت آ فیلتر را کنترل کرده وآب به صورت یک نواخت جریان یابد. این سیستم با کمک Pid این اجازه را به شما می دهد که در یکطول مدت عصاره گیری
    دما و جریان آب یک نواخت باشد.
    دارای صفحه نمایش
    نشانگر درجه حرارت. شات تایم. جریان آب. کانتر قهوه. و........
    تشخیص ایراد و زمان تعویض و نظافت ماشین و نعویض فیلتر آب به صورت خودکار
    نازل بخار دو حالته. اتومات و دستی. دارای سیستم معلق نازل برای وارد نشدن شیر به داخل نازل
    نور پردازی بسیار عالی برای باریستا. بدنه کاملا استیل و به راحت قابل تعویض برای کاستومایز کردن به هر نحوی که می خواهید. قابلیت رنگ شدن به آسانی و قابل برش
    پری اینفیوژن قابل برنامه دادن. از نظر مدت زمان و شروع و پایان کار programable pre-infusion
    سیستم شستشوی خودکار.
    سیستم اکونومی مود.
    اگر ماشین تمیز نباشد کار نخواهد کرد.
    سیستم آب داغ برای چای:
    باریستا می تواند 2 پیش فرض برای مقدار و دمای آب برای ماشین تعریف کند.
    تنظیم دمای نازل بخار steam :
    در xone TCI دمای steam قابل تنظیم
    می باشد.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • چند نکته برای جلوگیری از رسوب بویلر

    1.نسبت به آب منطقه ی خود حداقل بین ۲ هفته تا ۱ ماه باید سختیگیر خود را نمک‌شوی کنید

    ۲- از فیلتر های جداگانه قبل از سختی گیر استفاده کنید
    ۳- هرگز دستگاه خود را به صورت شبانه روزی روشن نگذارید این کار باعث کم شدن عمر المنت و ساکن ماندن آب جوش داخل بویلر میشود
    ۴- حداقل هر شش ماه یکبار با سرویس کارهای مجاز جهت اسید شویی تماس بگیرید
    ۵- از خالی کردن بخار بعد از خاموش شدن دستگاه خودداری کنید

    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • دستگاه جدید کمپانی لاسپازیاله
    این دستگاه مولتی بویلر بوده با قدرت ۴۵۰۰ وات

    از مزیت این دستگاه میشه به مولتی بویلر بودن آن اشاره کرد
    صفحه تاچ آن کاربردی مثل تنظیم دما برای هر یک از هد کروپ ها دارد در ضمن مقدار دوز قهوه را به راحتی میتوان تنظیم کرد
    جریان مداوم یا free flowاز دیگر مزیت های این دستگاه بی نظیر میباشد
    ناگفته نماند مهندسین این کمپانی برای آسان تر شدن کار باریستا از تکنیک easy coffee یا کپسول های قهوه برای عصاره گیری استفاده کرده اند
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • saliii یک گروه جدید ایجاد کرد.

    تیم اورژانس کافی ماشین

    احياي اسپرسو ماشين و كيفيت كار كرد آن تعهد ماست از دوستان خود بپرسيد
    و به دوستان خود معرفي كنيد

    09126595571 شماره تماس
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
فعالیتی موجود نیست
Unable to load tooltip content.

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

پیوندها: کار در کافه

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد